Edel Amigo's!

Waar je jezelf kunt zijn en kunt genieten

Sim only in combinatie met internet, is het mogelijk?

Uncategorized / 22/10/2020 /

Dat sim only abonnementen steeds populairder worden is niet zo vreemd. Voor een veel lagere prijs heb je veel meer belminuten. En het netwerk is vaak ook nog heel erg goed. Sommige mensen denken echter dat het niet mogelijk is om ook een internet abonnement af te sluiten bij je sim Only abonnement, dat is echter niet waar. Alle providers bieden uiteraard ook een data bundel aan. Dat zorgt ervoor dat er veel meer mensen overstappen. Iedereen heeft tegenwoordig natuurlijk een smartphone om in contact te blijven via Facebook en andere apps.

Geniet van sim only internet abonnement

sim only abonnement afsluitenOok video’s kijken op je telefoon kan gewoon met een sim only abonnement. Er zijn veel aanbieders. De ‘reguliere’ aanbieders hebben vaak ook gewoon sim only. Je betaald dan dus niet voor je dure telefoon. Het nadeel ervan is wel weer dat je zelf voor een telefoon zult moeten zorgen. Als je nog een goed model hebt liggen van je vorige provider dan kan die meestal gebruikt worden met de nieuwe sim kaart van je nieuwe sim only aanbieder. Er zijn ook mogelijkheden om je huidige telefoonnummer te behouden. Je hoeft dan dus helemaal niets te merken van de overstap,  maar als het tijd wordt om je rekening te betalen dan zul je het wel merken. De sim only abonnementen kunnen zo goedkoop zijn omdat je enkel voor je belminuten en data betaald. Bij een normaal abonnement is er vaak ook nog een prijs inbegrepen om de ‘gratis’ telefoon te betalen.

Er is dus eigenlijk geen enkele reden om niet over te stappen op sim only. Je gaat een stuk minder betalen als je dezelfde bundel blijft behouden. Wel zul je een eigen telefoon moeten kopen. Als je de nieuwste telefoon in je bezit wilt hebben, is er wel iets te zeggen om een ‘regulier’ abonnement af te sluiten. Als je het geld niet beschikbaar hebt om deze nieuwe telefoon zo af te rekenen bij de winkel. De prijzen voor een losse telefoon kunnen namelijk flink oplopen.