Edel Amigo's!

Waar je jezelf kunt zijn en kunt genieten

Kun je online je avb verzekering vergelijken?

Uncategorized / 22/03/2019 /

Als alles lekker loopt met je business, dan denk je natuurlijk niet zo graag aan de zaken die mis kunnen lopen. Toch is het aan te raden hier eens wat aandacht aan te besteden, want er kan natuurlijk altijd iets misgaan tijdens je werkzaamheden.

Stel je eens voor dat je een schilder bent en tijdens je werkzaamheden valt er een pot verf om over een hele dure bank bij je klant. Dit is natuurlijk een situatie die niet ondenkbaar is. Waarschijnlijk gebeurd dit dagelijks enkele keren.

Het is fijn als je voor dit soort ongelukje verzekerd bent, met een avb verzekering zijn deze zaken gedekt. Het is eigenlijk een WA polis voor je werkzaamheden namens je bedrijf, zo kun je dit het beste bekijken.

Vergelijken op voorwaarden en premie

Als je een avb verzekering vergelijken gaat op het internet, zul je direct merken dat de polis echt flink meevalt. Het is een relatief voordelige verzekering om af te sluiten. Het gaat dus echt om schades die je tijdens je werk maakt, maar ook schades die klanten bijvoorbeeld oplopen in jouw bedrijfspand of kantoor (mits je die hebt natuurlijk). Dit heeft dan grotendeels met letselschade te maken. Een opdrachtgever kan vallen door iets dat u heeft nagelaten. Uw bedrijf zou dan aansprakelijk gesteld kunnen worden als er letselschade is ontstaan. Dit zijn enkele voorbeelden, er kan van alles gebeuren. Dergelijk situaties zijn normaal gesproken gedekt in een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Heeft uw bedrijf al zo’n polis? De beste prijzen vergelijk je overigens online.