Edel Amigo's!

Waar je jezelf kunt zijn en kunt genieten

Het Stille Geheim van Welzijn: Een Dieper Inzicht in Acupunctuur Praktijken in Rotterdam

Uncategorized / 18/08/2023
acupunctuur in Rotterdam

acupunctuur in RotterdamBinnen de bruisende stad Rotterdam, waar de drukte van het moderne leven de overhand heeft, schuilt een oude schat van welzijn: acupunctuur. Deze traditionele Chinese kunst heeft de tand des tijds doorstaan en heeft zijn weg gevonden naar de harten en lichamen van velen in de stad.

Natuurlijk kunt u altijd een afspraak maken bijvoorbeeld bij Acupunctuur Rotterdam | Van den Bogaard, een praktijk in Rotterdam Hillegersberg.

Laten we ons verdiepen in de unieke wereld van acupunctuur praktijken in Rotterdam en ontdekken waarom steeds meer mensen zich wenden tot deze eeuwenoude geneeswijze.

  1. Een Dans van Energie: In de kern van acupunctuur ligt het concept van energetische balans. Volgens de oude Chinese filosofie stroomt “qi”, de levenskracht, door ons lichaam via meridianen. Acupunctuur richt zich op het herstellen van de vloeiende beweging van deze energie door het plaatsen van naalden op specifieke punten. Dit subtiel samenspel van energie vormt de basis van acupunctuur en biedt een uniek perspectief op gezondheid en vitaliteit.
  2. De Kunst van Individualiteit: Een van de fascinerende aspecten van acupunctuur is dat het een sterk gepersonaliseerde benadering van behandeling biedt. Acupuncturisten nemen de tijd om te luisteren naar de unieke behoeften en klachten van elke patiënt. Hierdoor kunnen behandelingen worden aangepast om rekening te houden met zowel fysieke als emotionele factoren, wat resulteert in een holistische benadering van genezing.
  3. Traditionele Wijsheid in Moderne Tijden: Hoewel Rotterdam bekend staat om zijn moderne uitstraling, heeft de stad ook een plek voor eeuwenoude wijsheid. Acupunctuur is een brug tussen het oude en het nieuwe, waarbij traditionele technieken worden toegepast binnen de moderne samenleving. Deze combinatie biedt een diepgaande en effectieve benadering van welzijn die de tand des tijds heeft doorstaan.
  4. Rustpunt in de Chaos: Te midden van het drukke stadsleven fungeert een acupunctuur praktijk als een oase van rust en kalmte. De serene omgeving, samen met de zorgvuldige aandacht van de acupuncturist, biedt mensen de gelegenheid om even te ontsnappen aan de hectiek van alledag en een moment van innerlijke rust te vinden.
  5. Wetenschap en Kunst: Acupunctuur weeft wetenschap en kunst samen in een unieke harmonie. Hoewel de werking van acupunctuurpunten en meridianen niet volledig begrepen wordt door de moderne wetenschap, zijn er talloze rapporten van positieve resultaten en verbeteringen in gezondheid en welzijn na acupunctuurbehandelingen.
  6. Het Pad naar Preventie: Naast het aanpakken van bestaande klachten, richt acupunctuur zich ook op preventie. Door regelmatige sessies kunnen mogelijke onevenwichtigheden in het lichaam worden opgespoord en gecorrigeerd voordat ze ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken.

In Rotterdam is de wereld van acupunctuur meer dan alleen een alternatieve geneeswijze; het is een reis naar zelfontdekking, balans en welzijn. Als je op zoek bent naar een diepgaande benadering van gezondheid, bieden acupunctuur praktijken in deze stad een unieke kans om de connectie tussen lichaam, geest en energie te verkennen, en om een diepere staat van welzijn te bereiken te midden van de moderne chaos.

Dit artikel bevat geen medisch advies.

Read Article

Interessante feiten over goud die je mogelijk nog niet wist

Uncategorized / 03/11/2022
gouden hart

Veel mensen zijn natuurlijk wel bekend met goud. Het straalt luxe uit en heeft door de eeuwen heen altijd waarde gehad. In dit artikel willen we het eens hebben over een aantal interessante feiten van het edelmetaal goud die je mogelijk nog niet wist!

3 interessante feiten over goud

  1. Goud is het meest kneedbare van alle metalen. Dit betekent dat het tot dunne platen kan worden geslagen, of zelfs tot draad kan worden getrokken. In feite kan één ons goud worden uitgerekt tot een zeer lange draad!

 

  1. Goud is ook een van de zwaarste elementen en weegt iets meer dan 19 keer zoveel als water. Daarom wordt het vaak gebruikt in sieraden en andere decoratieve voorwerpen, waar het gewicht een gevoel van luxe en substantie kan toevoegen.

 

  1. Ten slotte wordt goud niet alleen gewaardeerd om zijn zeldzaamheid en schoonheid, maar ook om zijn chemische stabiliteit. In tegenstelling tot veel andere elementen, corrodeert of verbleekt goud niet na verloop van tijd, waardoor het een uitstekende keuze is voor gebruik in munten, juwelen en andere voorwerpen die de tand des tijds moeten doorstaan.

 

Goud is een chemisch element met het symbool Au en een atoomnummer van 79, waardoor het een van de elementen met een hoger atoomnummer is die in de natuur voorkomen. In zuivere vorm is het helder, enigszins roodachtig geel, dicht, zacht, kneedbaar en buigzaam. Als relatief zeldzaam element is goud een kostbaar metaal dat in de loop van de geschiedenis is gebruikt voor munten, juwelen en andere kunsten. In de afgelopen twee decennia is de goudproductie echter beginnen te dalen, omdat nieuwe goudmijnen steeds moeilijker te winnen erts hebben en een lagere opbrengst opleveren. Dit heeft de goud per gram prijs natuurlijk goed gedaan, want minder productie zorgt doorgaans voor een hogere prijs.

Goud is dus een interessante metaal. Het geeft een luxe uitstraling aan sieraden en heeft door de jaren heen zijn waarde redelijk weten te behouden. We hopen dat je wat hebt opgestoken van dit artikel!

Read Article

Video marketing met motion design video

Uncategorized / 23/11/2021

Als bedrijf is het natuurlijk altijd belangrijk om jezelf te profileren. Reclame maken, optreden in de media of op een andere manier jezelf en diensten kenbaar maken aan de wereld. Video marketing is daar een onderdeel van. Video is een steeds belangrijkere rol gaan spelen in ons leven.

Natuurlijk is de televisie altijd al een populair medium geweest, maar we zien nu steeds vaker de opkomst van andere videoplatformen zoals Youtube. Als bedrijf kun je heel goed inspelen op deze trend, door hier zelf ook iets mee te gaan doen. Een eigen kanaal starten is natuurlijk een mogelijkheid, maar het is ook mogelijk om video op een andere manier in te gaan zetten. Bijvoorbeeld door een animatievideo met motion design te laten maken. Deze video kun je vervolgens breed inzetten voor de marketing van je bedrijf. Natuurlijk op je website, maar ook op andere kanalen kan de video worden ingezet. Bijvoorbeeld ook in de winkel.

Hoe werkt een animatievideo met motion design laten maken

Wanneer je als bedrijf video wilt inzetten, dan denken veel ondernemer direct aan het inhuren van een cameraploeg. Alhoewel dat natuurlijk altijd een optie is, heeft het wel de nodige nadelen. Er moeten medewerkers worden gevonden die op camera willen verschijnen, en er moet ook tijd voor vrij worden gemaakt. De kosten voor het inhuren van de cameraploeg zijn ook niet te zuinig. Door het laten maken van een animatievideo met motion design is het mogelijk om dit proces te vereenvoudigen.

Motion design is een techniek waarmee bewegende beelden op de computer gemaakt kunnen worden. Op basis van een gesprek zal er een script gemaakt worden en daar zal vervolgens een animatievideo voor worden gemaakt. Het is hiermee een stuk eenvoudiger om de video te produceren, omdat er simpelweg geen camera’s nodig zijn. Toch is het wel belangrijk om van te voren goed te bespreken wat het doel van de video is. Een rondleiding door het bedrijf is vanzelfsprekend een stuk minder goed via een animatievideo te maken, dan een video met uitleg over een procedure. Bespreek dit dan ook goed met het bedrijf dat u inhuurt voor het maken van de motion design video.

Read Article

Sim only in combinatie met internet, is het mogelijk?

Uncategorized / 22/10/2020

Dat sim only abonnementen steeds populairder worden is niet zo vreemd. Voor een veel lagere prijs heb je veel meer belminuten. En het netwerk is vaak ook nog heel erg goed. Sommige mensen denken echter dat het niet mogelijk is om ook een internet abonnement af te sluiten bij je sim Only abonnement, dat is echter niet waar. Alle providers bieden uiteraard ook een data bundel aan. Dat zorgt ervoor dat er veel meer mensen overstappen. Iedereen heeft tegenwoordig natuurlijk een smartphone om in contact te blijven via Facebook en andere apps.

Geniet van sim only internet abonnement

sim only abonnement afsluitenOok video’s kijken op je telefoon kan gewoon met een sim only abonnement. Er zijn veel aanbieders. De ‘reguliere’ aanbieders hebben vaak ook gewoon sim only. Je betaald dan dus niet voor je dure telefoon. Het nadeel ervan is wel weer dat je zelf voor een telefoon zult moeten zorgen. Als je nog een goed model hebt liggen van je vorige provider dan kan die meestal gebruikt worden met de nieuwe sim kaart van je nieuwe sim only aanbieder. Er zijn ook mogelijkheden om je huidige telefoonnummer te behouden. Je hoeft dan dus helemaal niets te merken van de overstap,  maar als het tijd wordt om je rekening te betalen dan zul je het wel merken. De sim only abonnementen kunnen zo goedkoop zijn omdat je enkel voor je belminuten en data betaald. Bij een normaal abonnement is er vaak ook nog een prijs inbegrepen om de ‘gratis’ telefoon te betalen.

Er is dus eigenlijk geen enkele reden om niet over te stappen op sim only. Je gaat een stuk minder betalen als je dezelfde bundel blijft behouden. Wel zul je een eigen telefoon moeten kopen. Als je de nieuwste telefoon in je bezit wilt hebben, is er wel iets te zeggen om een ‘regulier’ abonnement af te sluiten. Als je het geld niet beschikbaar hebt om deze nieuwe telefoon zo af te rekenen bij de winkel. De prijzen voor een losse telefoon kunnen namelijk flink oplopen.

Read Article

Een nieuw tuigje kopen voor je hond

Uncategorized / 22/07/2020

Nagenoeg iedereen met een hond heeft wel een tuigje in huis. Het voordeel van een tuigje voor de hond is dat het een stuk eenvoudiger is om je hond onder controle te houden tijdens het uitlaten. Een riem kan al snel afschuiven wanneer de hond veel aan het spelen is. Daar komt bij dat het tuigje veel comfortabeler zit voor de hond. Meer kun je op tweedolfijnen.nl lezen. 

Wil je een nieuw tuigje kopen dan raden wij je aan om deze altijd bij de dierenspeciaalzaak te kopen. Deze tuigjes zijn namelijk gemaakt van sterkere materialen. Deze materialen zijn niet alleen sterker en duurzamer, maar vaak ook wat zachter op de huid. Hierdoor zal de hond geen ongemak ondervinden bij het dragen van het tuigje.  

De juiste maat kiezen 

Kies altijd de juiste maat bij het kopen van een nieuw tuigje voor de hond. Een te los tuigje zal met gemak af kunnen schuiven tijdens het spelen, dit kan ervoor zorgen dat je hond op straat terecht komt. Een te strak tuigje zal er echter weer voor zorgen dat je hond niet echt prettig kan lopen.  

Kom je er achter dat de maat van het tuigje eigenlijk niet echt goed is dan is het verstandig om je tuigje even te ruilen. Het brengt wat meer werk met zich mee, maar het zorgt er in ieder geval voor dat je hond een goed tuigje heeft. Je hond moet namelijk wel zonder ongemak kunnen rondlopen met het tuigje! 

Read Article

Waarde auto opvragen via kenteken

Uncategorized / 05/08/2019

We krijgen vaak de vraag wat de mogelijkheden zijn om de waarde van een auto op te vragen. Er zijn maar weinig manieren die u kunt volgen, echter is het uitvoeren van een kentekencheck gelukkig een effectieve optie om voor te gaan.

Deze check zal veel voor u kunnen betekenen, het is dan ook niet zo raar dat steeds meer mensen kiest voor deze optie. U kunt de website Kentekencheck.net hiervoor raadplegen. In dit artikel gaan wij u wat meer laten zien omtrent het opvragen van de waarde van een auto via het kenteken.

Het opvragen van de waarde

Het is dus zeker een optie om door middel van een kentekencheck achter de waarde van uw auto of van een andere auto te komen. Als u ervoor kiest om deze kentekencheck uit te voeren dan zal u deze moeten uitvoeren bij de RDW, dit is de instantie waar alle info over de kentekens wordt verzameld. Bij het uitvoeren van deze check zal u nagenoeg geen info nodig hebben, vaak is het invullen van het kenteken al afdoende. Door het kenteken in te voeren ziet u gelijk de relevante algemene informatie over de auto. Zo krijgt u bijvoorbeeld te zien wat de nieuwwaarde van de auto is en wat het bouwjaar is van de auto in kwestie.

Door deze keuring is het mogelijk om snel en eenvoudig inzage te krijgen in alles wat u te weten wilt komen over het voertuig. Dit is een handige optie voor de mensen die een auto willen kopen of die hun voertuig van de hand willen doen. Door een kentekencheck uit te voeren zal ook u alles te weten komen wat belangrijk is voor het verkoop of koopproces van een auto.

Read Article

Kun je online je avb verzekering vergelijken?

Uncategorized / 22/03/2019

Als alles lekker loopt met je business, dan denk je natuurlijk niet zo graag aan de zaken die mis kunnen lopen. Toch is het aan te raden hier eens wat aandacht aan te besteden, want er kan natuurlijk altijd iets misgaan tijdens je werkzaamheden.

Stel je eens voor dat je een schilder bent en tijdens je werkzaamheden valt er een pot verf om over een hele dure bank bij je klant. Dit is natuurlijk een situatie die niet ondenkbaar is. Waarschijnlijk gebeurd dit dagelijks enkele keren.

Het is fijn als je voor dit soort ongelukje verzekerd bent, met een avb verzekering zijn deze zaken gedekt. Het is eigenlijk een WA polis voor je werkzaamheden namens je bedrijf, zo kun je dit het beste bekijken.

Vergelijken op voorwaarden en premie

Als je een avb verzekering vergelijken gaat op het internet, zul je direct merken dat de polis echt flink meevalt. Het is een relatief voordelige verzekering om af te sluiten. Het gaat dus echt om schades die je tijdens je werk maakt, maar ook schades die klanten bijvoorbeeld oplopen in jouw bedrijfspand of kantoor (mits je die hebt natuurlijk). Dit heeft dan grotendeels met letselschade te maken. Een opdrachtgever kan vallen door iets dat u heeft nagelaten. Uw bedrijf zou dan aansprakelijk gesteld kunnen worden als er letselschade is ontstaan. Dit zijn enkele voorbeelden, er kan van alles gebeuren. Dergelijk situaties zijn normaal gesproken gedekt in een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Heeft uw bedrijf al zo’n polis? De beste prijzen vergelijk je overigens online.

Read Article

Tips om geld te verdienen met online gokken

Uncategorized / 22/12/2018

Geld verdienen met online gokken. Het lijkt ongeloofwaardig dat dit echt een mogelijkheid is. Gokken komt immers allemaal op geluk aan en je kunt nooit garanderen dat het geluk altijd aan jouw zijde zal zijn. Uiteindelijk ga je een keer verlies maken.

Om deze reden kunnen we online gokken dan ook niet als een verdienmodel beschouwen. Tenzij er misschien toch manieren bestaan om de casino’s op het internet te slim af te zijn. Als dat mogelijk is dan kan je namelijk wel op vaste basis inkomsten genereren. De volgende tips om geld te verdienen met online gokken stellen je hiertoe in staat.

Casinobonussen exploiteren

Een manier waarop geld verdienen met online gokken mogelijk is, is de bonussen exploiteren die de casino’s online aanbieden. Wanneer je naar een casinosite op het internet gaat dan is vaak het eerste dat je met grote letters in beeld ziet staan welke bonus er is voor nieuwe gokkers. Meer hierover op: https://geldninja.nl

Je kunt bijvoorbeeld je eerste storting bij het casino verdubbeld krijgen met 100% gratis geld. Door hier slim gebruik van te maken kan je de win kansen in jouw voordeel krijgen. Lees wel altijd de voorwaarden goed door.

Kaarten tellen in blackjack

Beroep gokkers bestaan al veel langer dan het internet het levenslicht zag. In steden met veel casino’s, zoals Las Vegas, zijn er bijvoorbeeld tientallen mensen die hun geld verdienen met het spelen van blackjack.

Om in staat te zijn op vaste basis winst over te houden aan dit casinospel moet wel een speciale strategie toegepast worden. Je moet namelijk in staat zijn om kaarten te tellen. Bij de meeste online blackjack spellen is deze strategie niet mogelijk, maar als er online gokken met live dealers wordt aangeboden dan kan je hier kaarten tellen.

Bovengemiddelde sportkennis

Geld verdienen met online gokken komt er eigenlijk op neer dat je slimmer moet zijn dat het casino. Dit valt natuurlijk niet mee want zij zijn degene die de regels en voorwaarden bepalen. Onmogelijk is het echter zeer zeker niet. Zo zijn er bijvoorbeeld een groot aantal mensen die hun geld verdienen doordat zij een bovengemiddelde sportkennis hebben. Op sport wordt immers veelvuldig gegokt.

Read Article

Digitale betalingen in webwinkels

Uncategorized / 22/08/2015

Steeds meer zaken worden online aangeschaft. Van kleding tot boodschappen, alles is tegenwoordig via het internet te koop. Er zijn grote webwinkels maar ook kleinere gespecialiseerde webwinkels op het internet te vinden.

Vaak wordt er bij deze webwinkels verzocht om direct te betalen. Dit is overigens niet altijd het geval. Zo bieden grotere webwinkeliers vaak ook de mogelijkheid om achteraf te betalen. De goederen worden dan dus eerste geleverd en u dient vervolgens af te rekenen. Soms wordt u hier per e-mail aan herinnerd en soms per post.

Online betaalmogelijkheden

Online zijn er een aantal mogelijkheden om te betalen. IDeal is toch wel erg bekend en het is super handig. U kunt inloggen bij uw eigen bank en gemakkelijk de betaling goedkeuren. Doet u veel zaken met het buitenland dan heeft u ook de mogelijkheid tot in het invoeren van uw creditcard gegevens. Ook is er de betalingsprovider Paypal waar ook in Nederland veel gebruik van gemaakt wordt. Alhoewel het niet bij alle webwinkels mogelijk is om hiermee te betalen is het vooral voor de aanschaf van (digitale) producten in het buitenland een goed idee.

 

Als u in Nederland met een webwinkel te maken heeft war u de mogelijkheid heeft om achteraf te betalen, dan is dat zeker een goede optie. U kunt het product zo goed bekijken en bent zo in de controle. U hoeft niet te wachten tot u het geld terug krijgt, maar u betaald pas als u het product ontvangen heeft en er compleet tevreden mee bent. Zorg er wel voor dat u op tijd betaald nadat u het product ontvangen heeft.

Waarom? Heel simpel, de grotere bedrijven kiezen vaak voor een incassobureau inschakelen dat scherp op de betalingen toeziet. Voor het incasso van rekeningen is een extra kostenpost noodzakelijk. Deze dient u zelf te betalen. Vaak krijgt u natuurlijk eerst enkele herinneringen per e-mail of de post, maar betaal wel op tijd want de extra kosten zijn natuurlijk zonde van het geld!

Read Article